Lattenbodem

25
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Een goede matras is niet voldoende om comfortabel te kunnen slapen. De juiste ondersteuning met een bijpassende lattenbodem is minstens zo belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld optimaal van een pocketverenmatras profiteren, dan moet de afstand tussen de pockets matchen met de afstand tussen de latten. Bij een lattenbodem van Mobistoxx kan de juiste spanning van de lattenbodem bovendien handmatig aangepast worden aan het comfort van de individuele slaper. 

Lattenbodem 140x200

Veel tweepersoons bedden hebben een lattenbodem nodig voor extra ondersteuning. Deze is bij Mobistoxx onder andere verkrijgbaar in verschillende versies. Voor optimaal slaapcomfort is het aan te raden om gebruik te maken van twee matrassen. Zo krijgt u beiden de ondersteuning die u nodig heeft. Desgewenst kunt u bij ons een topmatras bijbestellen, waarmee u de naden afdekt. Wanneer u gebruik maakt van elastisch schuim wordt bovendien de slaaphouding optimaal ondersteund.

Lattenbodem 70x200

Wanneer het bed een maat heeft van 140 bij 200, zorgt gebruik van twee matrassen voor een extra ondersteuning. In dat geval is een lattenbodem 70x200 wel zo handig. Hoe comfortabel u ligt is in grote mate afhankelijk van de wisselwerking tussen het matras en de lattenbodem. Beide bepalen hoe zacht of hard uw bed aanvoelt. Bij ons is een lattenbodem scherp geprijsd, terwijl u toch zonder meer kunt genieten van een goede nachtrust.

Lattenbodem kopen

De grootte van een bed kan per huishouden verschillen. Om die reden kunt u bij Mobistoxx een lattenbodem kopen in verschillende afmetingen, zoals 140x200, 80x190 of 160x200. Met het juiste slaapmeubilair wordt u elke dag uitgerust wakker. Bij ons heeft u ook een ruime keuze uit prachtige design bedden met of zonder hoofdbord, nachtkastjes en schuiflades.