Rechthoekige eettafel

350
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Wat is dé plek in huis waar de hele familie gezellig samenkomt? Juist, de eettafel! Een mooie eettafel is dan ook een onmisbaar stuk meubilair in uw interieur. Bij Mobistoxx zijn verschillende modellen verkrijgbaar in uiteenlopende vormen en kleuren. Hoe groot uw gezin of aanvullend gezelschap ook is, in ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een eettafel die geschikt is voor uw situatie. Ook als uw eetkamer qua ruimte te wensen over laat, komt u met ons zeker tot een goede oplossing. Om er zeker van te zijn dat de rest van uw meubilair goed bij uw nieuwe eettafel past, kunt u bij ons tevens uit een ruim aanbod eetkamerstoelen kiezen! 

Ronde eettafel voor gezellige etentjes

Om de afstand tussen de eetgasten te verkleinen, kunt u bij Mobistoxx terecht voor een ronde eettafel. Zo wordt oogcontact gemakkelijker en neemt de sfeer aan tafel alleen maar toe. Een ronde eettafel is bovendien zeer geschikt om na afloop van de maaltijd een leuk gezelschapsspel te spelen! Onze ronde eettafels zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Combineer de tafel met één van onze eetkamerstoelen en maak het plaatje af. 

Eettafel hout

Wilt u een sfeervolle eetgelegenheid creëren met uw eettafel? Kies dan voor een houten eettafel! Bij Mobistoxx kunt u kiezen uit verschillende modellen van hoge kwaliteit. De eettafels uit ons assortiment worden geleverd in allerlei verschillende kleuren, zodat u een harmonieus geheel kunt vormen in uw interieur. Ook een uitklapbare eettafel in hout behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u in het geval van kleine gezelschappen het overbodige gedeelte van uw eettafel weer inklappen en bespaart u ruimte!