Kinderkamer

1368

Kinderen en tieners brengen veel tijd door in hun slaapkamer en hebben het ultieme comfort nodig om aan hun huiswerk of lessen te kunnen werken. Ook een goede nachtrust mag uiteraard niet ontbreken. Want een goede nachtrust en een ultiem comfort, zorgen ervoor dat kinderen of tieners met een positief gevoel aan de dag kunnen beginnen. In ons assortiment vindt u een uitgebreide keuze aan bedden met opbergruimte, hoogslapers, stapelbedden en samengestelde bedden. Ook bijpassende kledingkasten, boekenkasten of bureaus zijn hier te vinden. En zelfs voor de kleinsten onder ons zijn er babybedjes beschikbaar.

Hoogslaper

Wat is er beter dan een verhoogd en comfortabel bed waarin uw kind hoog en veilig kan slapen? Inderdaad, niets! Bij Mobistoxx is het zelfs mogelijk om deze bedden te combineren met leuke accessoires zoals een prinsessentent! Of wat dacht u van een bed met glijbaan? Op die manier combineert u slaap én plezier in één kamer, als dat niet leuk is!

Samengesteld bed

Met een samengesteld bed kan uw oogappel niet alleen genieten van een comfortabele nachtrust, maar ook ijverig werken aan een geweldig bureau dat rechtstreeks met het bed verbonden is. Bovendien hebben de meeste van deze bedden ook heel wat praktische opbergruimte. Zo maakt u van de slaapkamer een leuke én nette ruimte waar niet alleen comfort, maar ook leerplezier centraal staat.

Kindermeubels

Rust de slaapkamer uit met een mooie kleerkast, een ladekast, een nachtkastje of een originele wandplank om een warm en harmonieus geheel te creëren. Bij ons zijn er heel wat opties en combinaties mogelijk. Hierdoor zijn we er zeker van dat u bij Mobistoxx aan het juiste adres bent!

Kinderbureau

Stimuleer uw zoon of dochter om zich creatief te uiten of kennis tot zich te nemen met één van onze kinderbureaus. In ons uitgebreid assortiment vindt u bureaus voor kinderen van verschillende leeftijden. Dit kan u zien aan de verschillen in hoogte en stijl. Zo hebben we leuke kinderbureaus in prinsessenstijl en moderne bureaus in een strak design. Dé ideale plek om huiswerk aan te maken, te internetten of te tekenen. Met een kinderbureau van Mobistoxx staat de ontwikkeling van uw kinderen nooit stil!