Veilig betalen

Bij Mobistoxx voelen we ons volledig betrokken bij de veiligheid van de verschillende betaalmethoden op onze website. Dit is de reden waarom we samenwerken met grote groepen, zoals CIC en PayPal om u een optimale veiligheid te garanderen tijdens het winkelen.

De verschillende betaalmethoden die wij aanbieden zijn:
- Via kredietkaart (Master Card, American Express, Visa, Maestro, Bankcontact - Mister Cash)
- Via iDeal
- Via PayPal
- Via overschrijving
- Via E-banking
- Betaling in 3 keer met bankaart


1. BETALING MET KREDIETKAART (Visa, Maestro, MasterCard, Bankcontact - Mister Cash, American express)

Door te kiezen om te betalen met een kredietkaart, zal uw transactie worden beveiligd met SSL-technologie (Secure Socket Layer) encryptie en 100% gegarandeerd door de beveiligde betalings- server Ogone, één van de meest effectieve beveiligingssystemen van het net. Ogone is in feite een virtuele betaalterminal die fungeert als een brug tussen Mobistoxx en uw bank. Een versleutelde verbinding die direct tot stand gebracht wordt tussen de klant en de bank, zonder dat er informatie van de bank naar onze site loopt, waardoor u verzekerd bent dat de transactie volledig vertrouwelijk verloopt. Kredietkaart gegevens worden nooit opgeslagen. Derhalve moeten zij voor elke nieuwe bestelling ingegeven worden. Na validatie van de methode van betaling per kredietkaart, wordt u doorgestuurd naar de Ogone server. Je klikt gewoon op het logo van uw bankkaart (Visa, Master Card ...) en vervolgens vult u de velden die correstonderen met uw 16-cijferig kredietkaartnummer, de vervaldatum en de 3 laatste cijfers op de achterkant van de kaart. Uw bestelling wordt daarna definitief opgenomen en krijgt u een mail van Mobistoxx waarin staat dat wij de bestelling goed ontvangen hebben. Wanneer de betaling is geaccepteerd, ontvangt u ook een bevestiging van de betaling. U zult zien dat uw browser een HyperText Transfer doorvoerd, Protocol Secure "https", waarin wordt bevestigd dat deze wijze van navigatie volledig veilig is. Zelfs veel browsers geven een hangslot icoon aan de onderkant van de pagina weer, dit wil zeggen dat je op die website verzekerd bent van een veilige betaalwijze.

 

2. BETALING VIA iDEAL

Klik bij het afrekenen op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. U wordt doorgeleid naar de website van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat uw bestelling is betaald. iDEAL voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden: - iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren. - iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken. - Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL. - Controle en overzicht op de betaling.

 

3. BETALING VIA PAYPAL

PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalen, is een betaalmiddel dat veilig toelaat om online te betalen met een kredietkaart, zonder ooit uw bankgegevens te onthullen. Met PayPal zijn uw transacties sneller online gedaan. Met PayPal betaalt u voor uw aankopen in een paar klikken via een eenvoudige e-mail adres en wachtwoord. Dit is wanneer u zich registreert op PayPal en uw accountgegevens of kredietkaart gegevens invult. Vervolgens worden uw bankgegevens automatisch gekoppeld aan uw PayPal-rekening. Na bevestiging van de betaling, haalt PayPal automatische het bedrag van uw rekening af. Voordelen van Paypal: - Het verrichten van betalingen zonder opgave van uw financiële informatie aan een handelaar op afstand. - Het geld wordt rechtstreeks overgemaakt naar de PayPal-rekening van Mobistoxx. - Uw bestelling wordt sneller afgehandeld. Met PayPal hebt u meer betaalmogelijkheden. - U geeft uw kredietkaart gegevens slechts één keer door aan het begin van uw PayPal registratie. - Betaling via PayPal is gratis.

 

4. BETALING VIA OVERSCHRIJVING

Een overschrijving is een betalingsopdracht die de opdrachtgever aan zijn bank moet geven, waarna de bank er voor zorgt dat het geld op de rekening van de begunstigde terechtkomt. De overschrijving is een typisch betaalinstrument voor betalingen op afstand. Zowel betalingen voor kleine bedragen als zeer grote betalingen worden zeer vaak per overschrijving gedaan. De klant is de opdrachtgever en Mobistoxx is de begunstigde. Als u kiest voor de betaling via overschrijving dan krijgt u toegang tot bankgegevens die u nodig heeft om de betaling te doen. Onze bankgegevens worden verzonden met de bestellingsbevestiging. Wanneer u de overschrijving doet, verwijs dan ook naar uw bestelling nr. dat in dezelfde e-mail verzonden wordt. Wij ontvangen uw overschrijving gemiddeld binnen de 7 werkdagen, dit kan zelfs langer duren bij sommige banken.

 

5. BETALING MET E-BANKING (KBC online, IngHomePay, Belfius Direct Net)

Het werkt precies zoals u al uw online bankzaken uitvoert op de vertrouwde webpagina van uw eigen bankrekening. Veilig, vertrouwd en snel dus. Voor een betaling met direct e-banking moet u de volgende stappen uitvoeren: - U selecteert eerst een bankrekening. - U wordt dan verder geleid naar de beveiligde aanmeldpagina van uw eigen bank, waar u zich aanmeldt zoals u gewend bent. De betalingsgegevens zijn al voor u ingevuld. - U bevestigt de betaling door het invoeren van uw SMS-TAN, e.dentifier of de code van uw Random Reader of Digipas. - Op de volgende pagina ontvangt u de bevestiging: uw betaling is met succes verwerkt. - Daarna wordt u verder geleid naar mobistoxx.be. Simpel!

 

6. BETALING IN 3 KEER MET BANKKAART

Onze partner Cofidis stelt u een financieringsoplossing voor met de naam 3xCofidisPay, waarmee u uw aankopen van € 100 tot € 1000 in 3 keer kunt betalen met uw creditbankkaart. COFIDIS nv is erkend als kredietgever bij de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA): chaussée de Lille 422A - 7501 Orcq - RPR-BTW-BE 0400.359.283.

Voorwaarden

Dit aanbod is voorbehouden aan particulieren (meerderjarige natuurlijke personen) die in België verblijven, houder zijn van een Belgische identiteitskaart en houder zijn van een Visa- en MasterCard-kredietkaart met een geldigheidsdatum van meer dan 4 maanden na het moment van de aanvraag, met uitzondering van de MasterCard by Cofidis, MasterCard Gold by Cofidis, American Express, E-CB en beroepskaart.

Inschrijvingsvoorwaarden  

Cofidis biedt u de mogelijkheid om in 3 keer te betalen met uw kredietkaart. Een eenvoudige en snelle betaling met een onmiddellijke bevestiging.

1. Na bevestiging van het winkelmandje en eenmaal op de betaalpagina van uw bestelling klikt u op de betalingswijze ‘Betalen met 3xCofidisPay’.

2. U wordt vervolgens doorverwezen naar de pagina van onze partner Cofidis om uw persoonlijke gegevens en de gegevens van uw bankkaart te valideren en een kopie van uw identiteitskaart te downloaden. U kunt kennisnemen van de algemene voorwaarden van de betaling in 3 keer waarop u wenst in te tekenen en die u worden getoond voordat u ze kunt aanvaarden door het daartoe bestemde vakje aan te vinken.  

3. U krijgt onmiddellijk online bevestiging: als u in aanmerking komt, betaalt u de eerste aflossing en is de bestelling klaar. Indien u niet in aanmerking komt, kiest u een ander betaalmiddel. U beschikt over een herroepingstermijn van 14 dagen om af te zien van uw betalingsfaciliteit.

4. U ontvangt vervolgens een bevestigingsmail van uw betaling in 3 keer (onder voorbehoud van aanvaarding door Cofidis) met de bedragen en de datums van uw volgende betalingen.

Werking  

• Met de betaling in 3x per kredietkaart kunt u de bestelling op de verkoopwebsite als volgt betalen. Op de kredietkaart die overeenstemt met het door u meegedeelde nummer, de geldigheidsdatum en het cryptogram, wordt het bedrag van uw bestelling, vermeerderd met de kosten, in 3 termijnen gedebiteerd.  Het bedrag van elke aflossing is gelijk aan het totale bedrag van de bestelling vermeerderd met de eventuele kosten en gedeeld door drie:

- De eerste betaling vindt plaats binnen maximaal zes dagen na de bevestiging van uw bestelling en is gelijk aan het eerste derde.

- De tweede en derde aflossingen die elk overeenstemmen met een derde van het bedrag van de bestelling, vermeerderd met de eventuele kosten, zullen worden afgehouden op de in het bijgevoegde overzicht vermelde datums.  

• Betaling in 3 keer is mogelijk voor aankopen van € 100 tot € 1000. Voorbeeld: Bij een aankoop van € 120, een eerste betaling van € 40,88 en vervolgens 2 aflossingen van € 40,88. Betalingsfaciliteit met een looptijd van 2 maanden met een vast JKP van 2,20 %. Kosten van de financiering: € 2,64, met een maximum van € 9,72.