Slaapkamer

4560

De slaapkamer is een zeer belangrijke ruimte waar u helemaal tot rust moet komen na een lange en drukke dag. Want een goede nachtrust, zal u een gevoel van ontspanning geven die zeer belangrijk is voor uzelf en uw geest. Boxsprings, opklapbedden, bedden met brugkasten,.. Bij Mobistoxx is er voor elk wat wils. En dat is nog niet alles! Ook bijpassende nachtkastjes, prachtige kledingkasten, comfortabele matrassen en zelfs spiegels zijn bij ons te vinden.

Bed met brugkast

Bent u op zoek naar een nieuw en comfortabel bed, maar heeft u het moeilijk om een beslissing te nemen? Kies dan voor een bed met brugkast! Dit model is echt hét paradepaardje van onze website. Een bed met brugkast is niet alleen comfortabel, maar ook super praktisch dankzij de vele opbergruimte! Wat wenst u nog meer?

De perfecte nachtrust met één van onze boxsprings

Boxsprings zijn sinds enkele jaren zeer populair en een echte toegevoegde waarde in élke slaapkamer. Dit type bed biedt een maximum aan comfort en zal u zonder twijfel de meest comfortabele nachten laten beleven. De slaaphoogte is ideaal en de matras zal zich aanpassen aan de morfologie van uw lichaam.

Praktisch en comfortabel opklapbed

Op zoek naar een comfortabel bed met een kleine voetafdruk? Laat u dan verleiden door ons ruim assortiment opklapbedden! Indien u niet veel ruimte hebt in uw woning voor het creëren van een extra slaapplaats, dan is een opklapbed de ideale oplossing. Een opklapbed kan u gesloten tegen de muur zetten en neemt hierdoor geen ruimte in beslag. In slechts enkele seconden maakt u van een doodnormale kamer, een extra comfortabele slaapplaats. Geweldig toch? Het is ook mogelijk om aan de boven-of zijkanten van het bed extra kasten toe te voegen. Zo kan u niet alleen genieten van comfortabele nachten, maar ook van oneindig veel opbergruimte!

Trendy kleerkasten voor uw mooiste kledij

Bij Mobistoxx vindt u de meest uiteenlopende kledingkasten in verschillende stijlen en afmetingen. Behalve klassieke kledingkasten, vindt u ook stijlvolle draaideurkasten, zweefdeurkasten én hoekkledingkasten. Dankzij ons gevarieerd aanbod, zal u gegarandeerd de perfecte kledingkast vinden. Creëer de slaapkamer van uw dromen en geniet voortaan van een prachtige, harmonieuze ruimte waar comfort en functionaliteit centraal staan!