Woonkamer

3987

De woonkamer is de centrale plek in het huis waar het gezin samenkomt en waar iedereen heerlijk kan ontspannen en tot rust komen na een drukke dag. Het is dus belangrijk dat de woonkamer warmte en gezelligheid uitstraalt. Door middel van woonkamermeubels die passen bij de rest van uw interieur, creëert u een sfeervolle plek in huis. Ontdek hier ons ruim assortiment tv-meubels, salontafels en zetels. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een prachtig ensemble te creëren!

Tv meubel set wit

Twijfel niet meer en kies voor één van onze leuke tv-meubel sets! Een tv-meubel set bestaat meestal uit een tv-meubel, een kolomkast en één of meerdere wandplanken. Zo kan u uw woonkamer op een eenvoudige manier inrichten zonder te moeten twijfelen over bijpassende meubelen. Ziet u graag felle kleuren? Of houdt u meer van klassieke en donkere tinten? Geen probleem, bij Mobistoxx hebben we het allemaal!

Salontafels rechthoekig

Bent u op zoek naar een elegante salontafel die u kan combineren met uw tv-meubel? Neem dan zeker eens een kijkje naar ons origineel aanbod! We hebben rechthoekige salontafels, maar ook ronde bijzettafels die u kan combineren met elkaar. Zo maakt u van uw woonkamer een gezellige en dynamische ruimte. Bovendien bieden we ook salontafels met opbergruimte aan. Perfect voor afstandsbedieningen, magazines of boeken!  

Zetels online

Een mooi tv-meubel en een leuke salontafel zijn leuk, maar niet voldoende. Niets zaliger dan ploffen in de zetel na een lange en vermoeiende dag. Bij Mobistoxx hebben we zeer comfortabele, design zetels. Of het nu gaat om een eenvoudige sofa, een slaapbank, een hoekbank of een relaxfauteuil, u zal er ongetwijfeld van kunnen genieten! Wacht niet langer, zeg vaarwel tegen ongemakkelijke avonden en hallo tegen gezellige, comfortabele tv-momenten!