Dressoir

626
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Wie liever geen hoge kasten in zijn interieur wil, maar wel een kast zoekt met ruime opbergmogelijkheden komt al snel uit bij een dressoir. Deze halfhoge kast biedt niet alleen veel opbergruimte, het is als meubel ook een fraai onderdeel van uw interieur. U kunt een dressoir ook gebruiken om bijvoorbeeld uw media-apparatuur en tv op te plaatsen. U gebruikt het dan als alternatief voor het lagere tv-meubel. Beide meubels vindt u in ons assortiment.

Dressoir kast

De vormgeving van een dressoir kast kan variëren, maar in nagenoeg elke variant vindt u een gedeelte met kastdeurtjes. Deze kunnen ook van glas zijn, waardoor de inhoud extra mooi gepresenteerd wordt. Zo kunt er bijvoorbeeld uw mooiste servies of decoratie in tentoonstellen. De meeste dressoirs hebben bovendien grote lades, waarin u bijvoorbeeld administratie in kunt opbergen. Bij Mobistoxx vindt u een fraai dressoir voor elke portemonnee.  

Dressoir wit

Houdt u van zwart en wit in uw interieur? Wij hebben een dressoir wit en zwart in hoogglans. Deze dressoirs hebben ook de mogelijkheid om verlichting toe te voegen. Zoekt u nog andere manieren om uw interieur te vernieuwen? Kijk dan ook eens naar onze collectie eettafels of salontafels in dezelfde stijl. Of fleur uw vloer op met een kleurig, zacht vloerkleed!