Salontafel

317
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Een zithoek is pas helemaal af met een leuke salontafel. De salontafel is het centrale punt van uw interieur en een manier om uw stijl uit te drukken. Uiteraard is een salontafel ook super praktisch om er drankjes en hapjes op te presenteren. Sommige tafels hebben zelfs lades of legplanken, perfect voor uw afstandsbedieningen of magazines! 

Salontafel rond

Fris uw woonkamer op met een mooie, ronde salontafel! Bij ons vindt u salontafels met zowel een klassiek als een modern design. Zo zit er altijd een salontafel bij die perfect bij uw interieur past. Wilt u het plaatje helemaal af maken? Dan kunt u uw ronde salontafel op een prachtig vloerkleed plaatsen. Dit geeft uw inrichting nog meer sfeer!

Salontafel vierkant

De vierkante salontafel kennen wij als de traditionele salontafel. Deze salontafel kunt u perfect combineren met een tv-meubel of dressoir uit ons assortiment. Want wat is er nu mooier dan een goed op elkaar afgestemd interieur? Bij Mobistoxx vindt u alle meubels die u hiervoor nodig heeft.

Salontafel hout

Bij de keuze voor een salontafel is het niet alleen van belang om naar het design te kijken, maar ook naar het materiaal. Een houten salontafel is een goede keuze qua materiaal. Hout is een duurzaam materiaal, wat gemakkelijk te onderhouden is. Een trendy salontafel is een echte aanwinst voor uw interieur!