Omschrijving

Fan van een ronde salontafel? Dan is deze trendy salontafel PODIA misschien wel helemaal jouw ding. De prachtige, bruine walnootkleur zorgt echt voor een elegante look. Door te werken met 2 verdiepen heb je meer plaats voor mooie decoratie en creëer je een speels geheel. Ronde salontafel PODIA is gemaakt van gelamineerd spaanplaat van 18 mm dik. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto19.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)35
Diepte (cm)90
Breedte (cm)90
CollectiePodial
VormRond
Barcode5400943275025
Afmetingen90 cm
KleurWalnoot
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Ronde salontafel PODIA 90 cm walnoot
Uw waardering

Ronde salontafel PODIA 90 cm walnoot

Of 3 x € 53,33 zonder extra kosten

Of vanaf € 4,44 per maand

€ 159,99
Afmetingen 90 cm
Kleur Walnoot

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.