Hoe kies je de juiste eettafel?

Op zoek naar een nieuwe eettafel? Maar weet je niet zo goed welke vorm je moet kiezen? Begrijpelijk, want tegenwoordig heb je keuze uit heel wat verschillende soorten en vormen. Rechthoekig, rond, ovaal of vierkant, het kan allemaal.

We zetten onze drie meest gekozen vormen voor jou even op een rijtje! 

Rechthoekig?

Een rechthoekige eettafel is ongetwijfeld de populairste! Afhankelijk van de afmetingen, is er voldoende plaats voor heel wat gasten tegelijk.

Ook extra stoelen kunnen makkelijk aanschuiven. Heb je dus veel ruimte in de eetkamer? Kies dan voor een rechthoekig model! 


Rond?

Een ronde tafel is ideaal voor kleinere ruimtes, omdat de ronde vorm veel minder ruimte in beslag neemt dan bijvoorbeeld een rechthoekige vorm. Niemand zit ver van elkaar en iedereen kan gemakkelijk conversaties volgen. Dat maakt het tafelen extra gezellig! Bovendien is een ronde eettafel ook veel gemakkelijker te verplaatsen.

Met of zonder verlengstukken?

Krijg je vaak bezoek over de vloer? Opteer dan voor een verlengbare eettafel! In no time verleng je de tafel makkelijk, waardoor iedereen zonder problemen een plaatsje zal vinden. Op rustige dagen kan je de tafel gewoon weer kleiner maken zodat je meer leefruimte hebt! Super handig, toch?!