Hoe kies je het juiste tv-meubel?

Tegenwoordig bestaan er héél wat tv-meubels in alle kleuren, maten en vormen. Dat maakt de zoektocht naar een nieuw tv-meubel er natuurlijk niet gemakkelijker op. Eén van de eerste aspecten waarmee je rekening moet houden is het type tv-meubel. Geef je de voorkeur aan een tv-meubel dat aan de muur bevestigd wordt? Of heb je liever een tv-meubel met veel opbergruimte? Volg de Mobistoxx gids! 

Wat zijn de voordelen van een hangend tv-meubel?

Een hangend tv-meubel heeft verschillende voordelen! Door de bevestiging aan de muur, creëer je een open gevoel in de woonkamer. Bovendien bepaal jij op deze manier zelf op welke hoogte jouw tv komt! Super handig, toch?

TIP! Het is belangrijk dat de muur sterk genoeg is. Zorg er daarom voor dat je bevestigingsmateriaal gebruikt dat geschikt is voor jouw type muur (bijv. betonnen of houten muur). Vraag indien nodig de hulp van een vakman om de stabiliteit, de levensduur en de veiligheid van het meubel te garanderen. 

Hangende tv-meubels die je écht gezien moet hebben!

Wat vind je van een vrijstaand tv-meubel? 

Een staand tv-meubel is ongetwijfeld het populairst. Bekend om het gebruiksgemak en de oneindige keuze aan modellen, is het een veilige keuze die zorgt voor een optimaal kijkcomfort. Er zijn verschillende modellen: tv-meubels met zichtbare poten of tv-meubels zonder poten. Door te kiezen voor een tv-meubel met poten krijg je een zekere hoogte en een open ruimte in de woonkamer. Tv-meubels zonder poten geven de woonkamer dan weer een strakke look. 

Staande tv-meubels die je écht gezien moet hebben!

Wat vind je van een tv-meubel set? 

Eerlijk? Een tv-meubel set is echt een must! Hangend of staand, met legplanken of zonder, er zijn tal van combinaties mogelijk! Een tv-meubel set bestaat uit verschillende elementen en biedt bovendien heel wat opbergruimte. Mediaspelers, kabels, boeken, dvd's of andere voorwerpen zullen er zonder problemen een plaatsje vinden. 


Tv-meubel sets die je écht gezien moet hebben!