Dressoir

– Pagina 4 757

Bij Mobistoxx begrijpen we dat online meubelshoppen soms wat twijfels met zich meebrengt, maar we zijn er om het proces zo simpel en veilig mogelijk te maken! Op onze gebruiksvriendelijke website kun je gemakkelijk ons assortiment dressoirs ontdekken, vergelijken en in een paar klikken bestellen, allemaal vanuit je eigen huis. Als je jouw dressoir bij Mobistoxx bestelt, ben je verzekerd van een hoogwaardig meubelstuk tegen een betaalbare prijs, direct bij je thuis afgeleverd. Zo kun je snel en zonder zorgen genieten van je nieuwe aanwinst. Of je nu een modern en elegant dressoir zoekt of juist een meer traditioneel ontwerp, wij hebben een ruime keuze aan stijlen die aan al je wensen en budgetten voldoen.

Van hoog naar laag sorteren
  1. 140 cm
    63 cm
    35 cm
    Dressoir AVATAR 2 deuren 3 lades wit
    € 195,99
    Levertijd: 5-8 weken
  2. 201 cm
    83 cm
    42 cm
    Dressoir ICARDI 4 deuren zwart
    € 579,99
    Levertijd: 5-8 weken
  3. 93 cm
    81 cm
    42 cm
    Commode FLASH 2 deuren artisan eik
    € 195,99
    Levertijd: 5-8 weken
  4. 200 cm
    82 cm
    42 cm
    Dressoir BARISO 4 deuren zwart
    € 539,99
    Levertijd: 5-8 weken
  5. 201 cm
    83 cm
    42 cm
    Dressoir ICARDI 4 deuren wit
    € 559,99
    Levertijd: 5-8 weken
  6. 140 cm
    82 cm
    41 cm
    Commode POPEI 8 lades truffel
    € 202,99
    Levertijd: 5-8 weken
  7. 184 cm
    87 cm
    49 cm
    Dressoir PARISA 8 lades donkergrijs
    € 332,99
    Levertijd: 5-8 weken
Van hoog naar laag sorteren

Welke soorten dressoirs zijn er?

Welke stijl je ook verkiest, we hebben het perfecte meubelstuk om je kamer op te fleuren en al je spullen netjes op te bergen! Een klassiek dressoir straalt tijdloze elegantie uit, compleet met decoratieve lijsten, metalen handgrepen en warme houtafwerkingen. Maar als je van een meer moderne touch houdt, is een strak en minimalistisch design helemaal jouw ding. Of wat dacht je van een rustiek dressoir dat je doet denken aan een knus landhuis? Voor degenen die van een stoere uitstraling houden, is er een industriële dressoir, met ruwe materialen zoals metaal en gerecycled hout. En voor wie op zoek is naar iets unieks, kijkt best even naar eigentijdse dressoirs! Deze zijn ontworpen in een moderne stijl die past bij de huidige trends en smaken. Ze worden gekenmerkt door strakke lijnen, minimalistische ontwerpen en innovatieve materialen.

Hoe kies je de juiste dressoir?

Het kiezen van de juiste dressoir hangt af van verschillende factoren, waaronder je persoonlijke voorkeuren, de beschikbare ruimte en de algehele stijl van de kamer waarin het zal worden geplaatst. Hier zijn een paar stappen die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze:

  1. Bepaal het doel: Bedenk waarvoor je het dressoir gaat gebruiken. Heb je voornamelijk behoefte aan opbergruimte voor kleding, servies, elektronica of andere items? Dit helpt je om te beslissen hoeveel lades, kastdeuren en planken je nodig hebt.
  2. Meet de ruimte: Neem de afmetingen van de ruimte waar het dressoir komt te staan. Zorg ervoor dat het dressoir past en voldoende ruimte overlaat voor beweging rondom.
  3. Kies een stijl: Overweeg welke stijl het beste past bij de rest van je interieur. Wil je een klassiek, modern, vintage of misschien een industriële dressoir? Kies een stijl die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.
  4. Materiaal en afwerking: Denk na over het materiaal en de afwerking die je voorkeur hebben. Houten dressoirs stralen warmte en karakter uit, terwijl dressoirs van metaal of glas een modernere uitstraling hebben.
  5. Functionaliteit: Controleer of het dressoir voldoende opbergruimte biedt voor je behoeften. Let op het aantal lades, kastdeuren en planken, en overweeg of je extra functies zoals ingebouwde verlichting of draadloze oplaadstations nodig hebt.
  6. Budget: Stel een budget vast en zoek naar dressoirs binnen dat budget. Houd ook rekening met de kwaliteit en duurzaamheid van het dressoir, omdat een investering in een kwaliteitsstuk op de lange termijn waarde kan toevoegen aan je huis.

Welke hoogte moet je kiezen voor een dressoir?

Normaal gesproken ligt de standaardhoogte van een dressoir tussen de 80 cm en 90 cm. Deze hoogte is over het algemeen prima voor de meeste mensen en biedt comfort voor dagelijks gebruik. Maar voordat je een beslissing neemt, bedenk goed waarvoor je het dressoir wilt gebruiken. Als je het bijvoorbeeld als bar wilt gebruiken om drankjes te serveren of als buffet tijdens diners, kies dan een hoogte waarbij je comfortabel kunt werken zonder te veel te hoeven buigen. Als je het dressoir wilt gebruiken als tv-meubel of als centraal element in je interieur, is het belangrijk om een hoogte te kiezen die goed past bij deze specifieke behoeften.

Waar plaats je een dressoir?

Een dressoir in de eetkamer is altijd een slimme zet. Langs de muur voor handig bij-de-hand-grijpen tijdens het eten of tegenover de tafel voor een chique eethoek. En wat dacht je van wat extra opbergruimte en stijl in de woonkamer? Boeken, bordspellen, you name it! In de gang of hal is het ook handig: sleutels, post, tassen, schoenen - alles netjes opgeborgen. En raad eens? Als je wat ruimte hebt in je slaapkamer, kan het dienen als een coole kledingkast of zelfs een TV-meubel.