Tv meubel

– Pagina 4 932
Van hoog naar laag sorteren
  1. 208 cm
    33 cm
    45 cm
    Tv-meubel KODI 2 deuren wotan eik
    € 209,99
    Levertijd: 5-8 weken
  2. 140 cm
    49 cm
    37 cm
    TV-meubel LARZAC 1 klapdeur rivera eik
    € 149,99
    Levertijd: 5-8 weken
  3. 300 cm
    34 cm
    40 cm
    Tv-meubel RAMIO 2 deuren zwart
    € 439,99
    Levertijd: 5-8 weken
  4. 220 cm
    53 cm
    45 cm
    Tv-meubel BOTSWANA 2 lades 2 opbergvakken antraciet
    € 239,99
    Waardering:
    100%
    Levertijd: 5-8 weken
  5. 147 cm
    57 cm
    44 cm
    Tv-meubel OLIANNE 2 deuren okapi eik
    € 229,99
    Levertijd: 5-8 weken
  6. 175 cm
    30 cm
    32 cm
    Tv-meubel OROKI 3 klapdeuren wit
    € 139,99
    Levertijd: 5-8 weken
  7. 175 cm
    30 cm
    32 cm
    Tv-meubel ORIKA 3 klapdeuren beige
    € 189,99
    Levertijd: 5-8 weken
  8. 135 cm
    30 cm
    32 cm
    Tv-meubel OROKI 2 klapdeuren wit
    € 131,99
    Levertijd: 5-8 weken
  9. 220 cm
    53 cm
    45 cm
    Tv-meubel BOTSWANA 2 lades wit / beton
    € 256,99
    Waardering:
    100%
    Levertijd: 5-8 weken
  10. 200 cm
    52 cm
    42 cm
    Tv-meubel ASTRID 4 deuren zwart
    € 409,99
    Levertijd: 5-8 weken
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar dat ene tv-meubel dat jouw woonkamer echt tot leven brengt? Bij Mobistoxx hebben we een uitgebreide selectie tv-meubels die niet alleen handig zijn, maar ook naadloos passen bij jouw unieke interieurstijl en levensstijl. Of je nu net je eerste huis hebt gekocht en op zoek bent naar de perfecte aanvulling op je nieuwe thuis, een gepassioneerde thuisbioscoop liefhebber bent die op zoek is naar de ultieme setting voor filmavonden, of gewoon veel waarde hecht aan een stijlvol en functioneel interieur, onze collectie heeft voor elk wat wils. Met slim ontworpen kabeldoorgangen en voldoende opbergruimte bieden onze tv-meubels de perfecte combinatie van praktische bruikbaarheid en esthetische aantrekkingskracht. Laat je inspireren door onze diverse reeks afmetingen en kleuropties, zoals het tijdloze wit, elegant zwart, of andere opvallende tinten die je woonruimte doen oplichten. Verken onze selectie en vind het tv-meubel dat jouw woonkamer transformeert tot een ware blikvanger!

Stijlvolle en praktische tv-meubels met opbergruimte

Eén van de belangrijkste aspecten waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een tv-meubel is de functionaliteit. Onze tv-meubels zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook praktische functies zoals handige kabeldoorgangen en veel opbergruimte. Of je nu je dvd-collectie wilt opbergen of je gameconsole netjes wilt wegwerken, onze tv-meubels bieden de oplossing.

Kleurrijk en uniek: tv-meubels voor elke smaak

We begrijpen dat het esthetische aspect van groot belang is. Daarom bieden we tv-meubels aan in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen, zodat je altijd een meubel vindt dat perfect past bij jouw woonstijl. Of je nu fan bent van een strakke, moderne uitstraling of een meer klassiek design. Van industriële meubels tot Scandinavische meubels, een bohemian woonstijl of een rustieke stijl, je vindt het hier allemaal!

Een staand of hangend tv-meubel?

De keuze tussen een hangend tv-meubel of een staand tv-meubel hangt voornamelijk af van de stijl van jouw ruimte, de beschikbare ruimte en jouw specifieke behoeften. Wil je graag een tv-meubel met veel opbergruimte? Dan kies je best voor een staand model omdat je er spullen zoals mediaspelers gemakkelijker kan opbergen. Een tv-meubel aan de muur is dan weer ruimtebesparend en zorgt voor een moderne en minimalistische stijl. Bovendien is zo’n hangend tv-meubel qua onderhoud ook zeer aangenaam omdat je de ruimte onder het meubel gemakkelijk kan schoonmaken.

Het belang van led-verlichting bij een tv-meubel

Een tv-meubel met verlichting kan de sfeer, de functionaliteit en de esthetiek van jouw entertainmentruimte verbeteren, waardoor een meer gastvrije en aangename omgeving ontstaat. Verlichting brengt diverse voordelen met zich mee, waaronder het accentueren van decoratieve objecten en het verminderen van oogvermoeidheid tijdens het kijken naar films, wat zorgt voor een beter visueel comfort.

Welke afmetingen voor mijn tv-meubel?

Een veelvoorkomende vraag die we van onze klanten krijgen, is welke afmetingen ze moeten kiezen voor hun tv-meubel. Het antwoord hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van je televisie en de beschikbare ruimte in je woonkamer. We bieden een verscheidenheid aan afmetingen, variërend van compacte modellen van 100 cm tot ruime meubels van 200 cm, zodat je altijd een tv-meubel vindt dat perfect past bij jouw behoeften.

Ontdek het perfecte tv-meubel bij Mobistoxx!

De zoektocht naar het ideale tv-meubel kan een mix van emoties oproepen. Begrijpelijk, want dit meubelstuk speelt een centrale rol in je dagelijkse leven, en je wilt er zeker van zijn dat het aan al je wensen voldoet. Daarom nodigen we je uit om, net als vele tevreden klanten, te vertrouwen op onze expertise. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van het perfecte tv-meubel dat naadloos aansluit bij jouw behoeften en stijl. We bieden kwaliteitsmeubels tegen betaalbare prijzen, rechtstreeks bij jou thuis geleverd. En mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn, dan staan we klaar om je verder te helpen.

Nu je de eerste stap hebt gezet door je tv-meubel te kiezen, hoef je alleen nog maar je ruimte te vervolledigen met een bijpassende salontafel of dressoir. Vergeet niet om je ontspanningsruimte af te maken met een comfortabele zetel waarin je kan relaxen en genieten van gezellige momenten met familie en vrienden. Â