Omschrijving

Niets vervelender dan rondslingerende schoenen in huis! Met 2-deurs schoenenkast GENEVE creëer je orde en netheid in élke ruimte. Achter de 2 deuren zitten er maar liefst 6 vakken waarop je in totaal zo'n 20 paar schoenen kwijt kan. De deuren zijn bovendien voorzien van schokdempers, voor soepele sluiting. Schoenenkast GENEVE is gemaakt in Duitsland.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto61.500000
MaterialenSpaanplaat, Glas, Melamine
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)120
Diepte (cm)40
Breedte (cm)87
CollectieGeneve
Aantal Schoenen20 paar
Barcode5400943255836
Samenstelling2 deuren
KleurGrafiet/zilver grijs
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Schoenenkast GENEVE 2 deuren grafiet/zilvergrijs
Uw waardering

Schoenenkast GENEVE 2 deuren grafiet/zilvergrijs

Of 3 x € 116,66 zonder extra kosten

Of vanaf € 9,72 per maand

€ 349,99
Aantal Schoenen 20 paar
Samenstelling 2 deuren
Kleur Grafiet/zilver grijs

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.