Omschrijving

Op zoek naar een trendy salontafel? Neem dan zeker eens een kijkje naar deze ronde salontafel IZZY! Het prachtige bovenblad is gemaakt van massief mangohout en het witte onderstel is van metaal. Met een breedte van 60 cm is de tafel compact, maar zeker voldoende groot om er spulletjes op te plaatsen. Onze tip! Combineer deze ronde salontafel met een kleurrijk tapijt of een tof zeteltje en maak het extra gezellig! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto7.350000
MaterialenMetaal, Massief mangohout
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageAlleen poten monteren
Hoogte (cm)40
Diepte (cm)60
Breedte (cm)60
CollectieIzzy
VormRond
Barcode5400943291551
Afmetingen60 cm
KleurNatuurlijke eik
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Ronde salontafel IZZY Ø 60 cm natuurlijke eik
Uw waardering

Ronde salontafel IZZY Ø 60 cm natuurlijke eik

€ 99,99
Afmetingen 60 cm
Kleur Natuurlijke eik

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 9,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.