Omschrijving

Het bed FASANO vindt gemakkelijk zijn plaats in uw slaapkamer. De metalen kleur past overal bij en brengt een vleugje moderniteit in uw slaapkamer. Het is zeer stevig dankzij zijn metalen frame.

Aarzel niet en bestel nu, want deze scherpe prijs biedt alleen Mobistoxx u aan.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto15.000000
MaterialenMetaal
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)80
Diepte (cm)142
Breedte (cm)212
CollectieFasano
Barcode5400943277838
Matrasafmeting140x200 cm
KleurMetaalgrijs
Matras inbegrepen Nee
Lattenbodem inbegrepenJa
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Bed FASANO 140x200 cm metaal grijs
Uw waardering

Bed FASANO 140x200 cm metaal grijs

Of 3 x € 65,33 zonder extra kosten

Of vanaf € 5,44 per maand

€ 195,99
Kleur Metaalgrijs
Matrasafmeting 140x200 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In voorraad: Levertijd 5-14 dagen
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Wat is de draagkracht?