Omschrijving

Uw slaapkamer transformeren, het lijkt overdreven, maar dat is wat de FUTURO collectie verwezenlijken zal. De ingrediënten van dit succesrecept zijn de volgende: een futuristisch design en een trendy kleurencontrast. Licht wit en warm eikenhout zijn immers een garantie op resultaat. Frisser zal uw interieur er nooit hebben uitgezien!

Voorts onderscheidt dit bed zich door resoluut in te zetten op comfort. De rug is daarbij een doorslaggevende factor, waar aan ondersteuning nooit genoeg kan zijn. Voortaan kan u dus in alle rust genieten van een gezellig tv- of leesmomentje. Maar er is meer: onder het bed zelf zit een enorme opbergruimte verscholen. Verzamel er extra dekens, kussens en nog zoveel meer. Nooit meer overbodige rommel in de slaapkamer, handig toch?

Vervolledig het plaatje door het bed te combineren met andere meubels uit de FUTURO collectie. Gezelligheid én moderniteit gegarandeerd!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto94.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 Jaar
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)89
Diepte (cm)219
Breedte (cm)187
CollectieFuturo
Barcode5400943122503
Matrasafmeting180x200 cm
KleurMat wit/hoogglans wit
Matras inbegrepen Nee
Lattenbodem inbegrepenJa
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Bed FUTURO 180x200 mat wit/hoogglans wit
Uw waardering

Bed FUTURO 180x200 mat wit/hoogglans wit

Of 3 x € 316,66 zonder extra kosten

Of vanaf € 26,39 per maand

€ 949,99
Kleur Mat wit/hoogglans wit
Matrasafmeting 180x200 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.