Omschrijving

Dit indrukwekkende bed is niet alleen praktisch, maar ook heel erg mooi. Bovendien geeft het een verfijnde toets aan uw slaapkamer, of dat nu die van u of van uw kind is. Dit stijlvolle meubel zal karakter geven aan elke ruimte.

Het bed van Belgische makelij garandeert u kwaliteit en stevigheid en zal u een goede nachtrust bezorgen. Het bijzondere kleur en eenvoudige ontwerp geven u een gevoel van ruimte dat u zeker zal weten te bekoren.

Laat u verrassen door de uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding van dit bed en combineer het naar hartenlust met andere meubels uit de IVANA-reeks.

  • Structuur: Hoofdbord: decor in PVC op MDF – Voeten en zijkanten: spaanplaat
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto85.000000
MaterialenMDF, Spaanplaat, PVC
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)95
Diepte (cm)210
Breedte (cm)189
CollectieIvana
Barcode5400943122077
Matrasafmeting180x200 cm
KleurTruffe/porcelaine
Matras inbegrepen Nee
Lattenbodem inbegrepenNee
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Bed IVANA 180x200 cm truffel/porselein
Uw waardering

Bed IVANA 180x200 cm truffel/porselein

Of 3 x € 256,66 zonder extra kosten

€ 769,99
Kleur Truffe/porcelaine

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon