Plus- en minpunten
  • Duitse, kwalitatieve makelij
  • Lage prijs!
  • Zwevend en trendy effect
Omschrijving

Op zoek naar een nieuw, trendy bed? Stop dan maar uw zoektocht, want bed IXANA is perfect voor u! Het minimalistisch design, in combinatie met de neutrale kleur, zorgt voor een elegant geheel dat in elke slaapkamer een plaatsje zal vinden. Het zwevend effect is bovendien een extra leuke en originele touch. Gemaakt in Duitsland, garandeert de IXANA-collectie stevigheid, kwaliteit én een lange levensduur. Heeft u liever een bed met een hoofdeinde? Of toch zonder? Beide opties zijn mogelijk!

  • Dit bed wordt geleverd zonder matras en zonder lattenbodem
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto45.867000
Barcode5400943125740
MaterialenSpaanplaat
CollectieIxana
Diepte (cm)212
Hoogte (cm)69
Breedte (cm)165
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Matrasafmeting160x200 cm
KleurMetaalgrijs
Optiemet hoofdeinde
Optie matrasZonder matras
Optie lattenbodemZonder lattenbodem
Reviews 4
Schrijf je review
U plaatst een review over:Bed IXANA 160x200 cm metaalgrijs met hoofdeinde
Uw waardering

Bed IXANA 160x200 cm metaalgrijs met hoofdeinde

Waardering:
90%

Of 3 x € 82,00 zonder extra kosten

Of vanaf € 6,83 per maand

€ 245,99
Kleur Metaalgrijs
Optie met hoofdeinde
Optie matras Zonder matras
Optie lattenbodem Zonder lattenbodem

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 29,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.