Plus- en minpunten
  • Duitse, kwalitatieve makelij
  • Lage prijs!
  • Zwevend en trendy effect
Omschrijving

Op zoek naar een nieuw, trendy bed? Stop dan maar uw zoektocht, want bed IXANA is perfect voor u! Het minimalistisch design, in combinatie met de neutrale kleur, zorgt voor een elegant geheel dat in elke slaapkamer een plaatsje zal vinden. Het zwevend effect is bovendien een extra leuke en originele touch. Gemaakt in Duitsland, garandeert de IXANA-collectie stevigheid, kwaliteit én een lange levensduur. Heeft u liever een bed met een hoofdeinde? Of toch zonder? Beide opties zijn mogelijk!

  • Dit bed wordt geleverd met matras en zonder lattenbodem
  • Maximaal draagvermogen : 100 kg
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto43.645000
Barcode5400943227611
MaterialenSpaanplaat
CollectieIxana
Diepte (cm)212
Hoogte (cm)69
Breedte (cm)95
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Matrasafmeting90x200 cm
KleurArtisan eik
Optiemet hoofdeinde
Optie matrasMet matras
Optie lattenbodemZonder lattenbodem
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Bed IXANA 90x200 cm artisan eik met hoofdeinde met matras zonder lattenbodem
Uw waardering

Bed IXANA 90x200 cm artisan eik met hoofdeinde met matras zonder lattenbodem

Of 3 x € 123,33 zonder extra kosten

€ 369,99
Kleur Artisan eik
Matrasafmeting 90x200 cm
Optie met hoofdeinde
Optie matras Met matras
Optie lattenbodem Zonder lattenbodem

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 7-10 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon