Omschrijving

Nood aan een nieuw, praktisch én trendy bed dat u een betere nachtrust zal bieden? Dan is dit bed uit de LITEC collectie perfect voor u. De kleurencombinatie en de sprankelende aluminium poten creëren een chique uitstraling aan het geheel. Het slaapoppervlak van 200x200 cm is perfect! Voortaan zullen al uw nachten heel wat aangenamer zijn. Gemaakt in Duitsland en afgewerkt in spaanplaat, garandeert dit bed kwaliteit én robuustheid. Het hoofdeinde is dan weer afgewerkt in basalt leder. Twijfel niet meer, kies voor bed LITEC en geniet van rustgevende nachten! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto98.713000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)110
Diepte (cm)212
Breedte (cm)207
CollectieLitec
Barcode5400943122770
Matrasafmeting200x200 cm
KleurSonoma eik/antraciet
Matras inbegrepen Nee
Lattenbodem inbegrepenNee
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Bed LITEC 200x200 cm sonoma eik/antraciet
Uw waardering

Bed LITEC 200x200 cm sonoma eik/antraciet

Of 3 x € 316,66 zonder extra kosten

Of vanaf € 26,39 per maand

€ 949,99
Kleur Sonoma eik/antraciet
Matrasafmeting 200x200 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.