Omschrijving

Droom je van een nieuw, modern eenpersoonsbed 90x200 cm? Bed SAMMOU valt echt meteen op dankzij de trendy en minimalistische look in beton. Het hoofdeinde is voorzien van led-verlichting zodat je 's avonds een gezellige sfeer kan creëren. De structuur van eenpersoonsbed SAMMOU is gemaakt van ecologische, kwalitatieve spaanplaat van 16 mm dik. Opgepast, zowel de lattenbodem alsook de matras zijn nog niet inbegrepen. Wel is het bed reeds voorzien van een middensteunlat. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto41.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)79
Diepte (cm)204
Breedte (cm)96
CollectieSammou
Barcode5400943241914
Matrasafmeting90x200 cm
KleurBeton/wit
Matras inbegrepen Nee
Lattenbodem inbegrepenNee
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Bed SAMMOU 90x200 cm beton/wit
Uw waardering

Bed SAMMOU 90x200 cm beton/wit

Of 3 x € 57,33 zonder extra kosten

€ 171,99
Matrasafmeting 90x200 cm
Kleur Beton/wit

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon