Plus- en minpunten
  • Keuze uit verschillende aantal lades + talrijke opbergruimtes beschikbaar
  • Duitse, kwalitatieve makelij
  • Goede lighoogte
  • Niet compatibel met een elektrische lattenbodem
Omschrijving

De Duitse vervaardiging is bij de SCARLETT collectie een absolute garantie voor stevigheid en kwaliteit. Daarnaast staat het gamma ook bekend om haar efficiëntie. Voor een eerder beperkte totaalomvang bieden de stijlvolle meubels een maximum aan opbergruimte.

De SCARLETT reeks biedt vanalles: bedden zonder hoofdeinde, bedden met hoofdeinde, met kleine lades, met grote lades, met of zonder verlichting, met of zonder stoffen opbergkoffer. Bundel uw eisen en kies voor het passende bed. De reeks biedt voor elk wat wils!

Voor een harmonieus geheel kan u het bed combineren met het nachtkastje uit dezelfde collectie. Het eindresultaat mag er alvast zijn!

  • Het bed wordt geleverd zonder lattenbodem of matras
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto90.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)60
Diepte (cm)207
Breedte (cm)165
CollectieScarlett
Barcode5400943317589
Matrasafmeting160x200 cm
Optiezonder hoofdeinde
KleurArtisan eik
Reviews 1
Schrijf je review
U plaatst een review over:Bed SCARLETT 160x200 cm artisan eik met zes lades zonder hoofdeinde
Uw waardering

Bed SCARLETT 160x200 cm artisan eik met zes lades zonder hoofdeinde

Waardering:
100%

Of 3 x € 163,33 zonder extra kosten

Of vanaf € 13,61 per maand

€ 489,99
Kleur Artisan eik
Matrasafmeting 160x200 cm
Optie met 6 lades

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 49,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.