Omschrijving

Ontdek dit trendy bed met brugkast MOKA dat zal zorgen voor een moderne toets in de slaapkamer. Het eikenhout in combinatie met het hoogglans wit vinden wij alvast super geslaagd. De brugkast is voorzien van verschillende opbergvakken en er is ook een tweepersoonsbed 140x190 cm waarin je zalig kan vertoeven. De meubelen zijn gemaakt van kwalitatieve spaanplaat. Laat die zalige én comfortabele nachten maar komen! 

  • De matras, lattenbodem en verlichting zijn niet inbegrepen !
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto249.740000
Barcode5400943268720
MaterialenSpaanplaat
Diepte (cm)44
Hoogte (cm)216
Breedte (cm)276
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieMoka
Matrasafmeting140x190 cm
Matras inbegrepen Nee
KleurEik/hoogglans wit
Optiemet lades
Lattenbodem inbegrepenNee
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Brugkast MOKA 140x190 cm hoogglans wit/eik met lades
Uw waardering

Brugkast MOKA 140x190 cm hoogglans wit/eik met lades

Of 3 x € 416,33 zonder extra kosten

Of vanaf € 34,69 per maand

€ 1.249,00
Kleur Eik/hoogglans wit
Matrasafmeting 140x190 cm
Optie met lades

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In afwachting van bevoorrading
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.