• 14 dagen retour
  • Meer dan 10 jaar online ervaring
  • Persoonlijke klantendienst
  • 100% veilig betalen
  • Professionele en snelle levering
Omschrijving

Deze esthetische maar vooral praktische commode biedt u een groot afgesloten opbergvolume, alsook twee uitstalplaatsen achter glas om uw mooiste decoratieve voorwerpen te etaleren. De commode beschikt namelijk over drie opberglades en twee vakken, elk gedeeltelijk afgesloten door een glazen deur. Elk opbergvak is bovendien ook nog eens onderverdeeld door een legplank. De bijhorende led-verlichting kan van kleur veranderen zodat u uw woonkamer helemaal kan afstemmen op uw gevoel.

Deze prachtige commode brengt, met zijn modern design en met zijn pure lijnen, een uniek accent dat volledig tot zijn recht komt in elk hedendaags interieur.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto43.000000
Barcode5400943205404
MaterialenSpaanplaat
Colli3
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)70
Diepte (cm)39
Breedte (cm)132
CollectieBabel
KastindelingMet lades, Met deuren
Samenstelling2 deuren 3 lades
Optie LEDMet led
KleurZwart gelakt
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Commode BABEL 2 deuren en 3 lades hoogglans zwart met verlichting
Uw waardering

Commode BABEL 2 deuren en 3 lades hoogglans zwart met verlichting

Of 3 x € 86,66 zonder extra kosten

€ 259,99
Kleur Zwart gelakt
Samenstelling 2 deuren 3 lades
Optie LED Met led

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon