Omschrijving

Droom je van een zalige badkamer met alles erop en eraan? Met de complete badkamer ABIDAL worden al deze dromen werkelijkheid!  De uiterst elegante gefreesde fronten in combinatie met de gouden details zorgen echt voor een luxueuze look. 

Deze set bestaat uit 2 wandkasten en een wastafel. Zo heb je meer dan voldoende ruimte om al jouw badkamerspulletjes netjes op te bergen. 

  • Onderkast: H. 74 cm, B. 90 cm, D. 46 cm
  • Wandkast: H. 78 cm, B. 35 cm, D. 35 cm
  • Kolomkast: 120 cm, B. 35 cm, D. 35 cm


Opgepast, de spiegel is niet inbegrepen!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto96.000000
MaterialenMDF
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)180
Diepte (cm)46
Breedte (cm)180
CollectieAbidal
Barcode5400943294804
BevestigingHangend, Staand
LED-verlichtingNee
Samenstelling4 deuren
KleurGrijs
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Complete badkamer ABIDAL 4 deuren grijs
Uw waardering

Complete badkamer ABIDAL 4 deuren grijs

Of 3 x € 280,00 zonder extra kosten

Of vanaf € 23,33 per maand

€ 839,99
Kleur Grijs
Samenstelling 4 deuren

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.