Omschrijving

Het BARCENA assortiment biedt u goedkope aantrekkelijke, moderne meubels aan van hoge kwaliteit. De meubels brengen een vleugje authenticiteit aan uw kamer. De structuur van de spaanplaat zorgt ervoor dat het een sterk stuk meubilair is en het er onberispelijke uitzietDe complete slaapkamer BARCENA  is stevig en elegant.  Bij dit meubel zijn de accessoires van collectie GAMMA van toepassing. Aarzel niet en bestel nu! Waar wacht u nog op?

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto210.400000
Barcode5400943104974
MaterialenSpaanplaat
Diepte (cm)206
Hoogte (cm)85
Breedte (cm)289
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieBarcena
Matrasafmeting180x200 cm
Matras inbegrepen Nee
KleurSanremo/grijze lava
Bestaat uit1 bed, 2 nachtkastjes, 1 kast
Lattenbodem inbegrepenNee
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Complete slaapkamer BARCENA 180x200 cm sanremo/grijze lava
Uw waardering

Complete slaapkamer BARCENA 180x200 cm sanremo/grijze lava

Of 3 x € 333,00 zonder extra kosten

Of vanaf € 27,75 per maand

€ 999,00
Kleur Sanremo/grijze lava
Matrasafmeting 180x200 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.