Omschrijving

De panoramische hoekslaapbank YANKEE is gemakkelijk en comfortabel! U zal ondersteboven zijn van het moderne design, de ruime hoek en het uitzonderlijk comfort. Hij is bovendien uitgerust met een opbergruimte en biedt u hiermee een waardevolle ruimtebesparing zodat u gemakkelijk en discreet uw dekbedden en uw kussens kan opbergen.

Dankzij zijn grote afmetingen is die bank ideaal voor grote gezinnen of voor degenen die gewend zijn om volk thuis te ontvangen. Inderdaad, iedereen zal zijn plaats vinden en genieten van uitzonderlijk comfort op hetzelfde moment.

U zult ook gecharmeerd zijn door zijn dekking, een slimme mix van eco-leder en microvezel. Eco-leder is comfortabel en zeer aangenaam om aan te raken terwijl het bijzonder makkelijk is in onderhoud: een natte doek voldoet om eventuele vlekjes te verwijderen. Deze materie is ook ideaal voor grote gezinnen, budegt vriendelijk en voor degenen die niet willen te veel tijd willen doorbrengen met het onderhoud van hun bank!

U zult versteld staan door deze aangename bank die in een handomdraai kan veranderen in een bed, maar de grootste troef van deze sublieme bank blijft nog steeds zijn extreem lage prijs!

  • De longchair is omkeerbaar.

Matras afmetingen: 275x144 cm 
Dikte matras: 10 cm

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto166.000000
MaterialenSpaanplaat, Massief hout
Colli5
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)88
Diepte (cm)247
Breedte (cm)304
CollectieYankee
Barcode5400943128055
KleurGrijs/Wit
Samenstellinghoek met longchair rechts
BekledingStof/eco-leder
ZittingZig-zag veren
RugleuningStatische banden
Zitdiepte55 cm
Zithoogte (cm)41
Reviews 1
Schrijf je review
U plaatst een review over:Converteerbare panoramische hoekslaapbank YANKEE grijs/wit
Uw waardering

Converteerbare panoramische hoekslaapbank YANKEE grijs/wit

Of 3 x € 320,00 zonder extra kosten

€ 959,99
Kleur Grijs/Wit
Samenstelling hoek met longchair rechts
Bekleding Stof/eco-leder

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon