Omschrijving

Mag het interieur in de woonkamer bij jou wat opvallen? Neem dan zeker eens een kijkje naar dressoir MARNY! De zwarte, marmeren look zorgt voor een strak en robuust design. Achter elke deur zit er een legplank waarop je jouw dagelijkse spulletjes kwijt kan. 3-deurs dressoir MARNY rust op zwarte, plastieken pootjes. Om de strakke look te behouden, werd er gekozen voor een push-to-open systeem en geen handgrepen. Dressoir MARNY is gemaakt van 16 mm dik, gelamineerd spaanplaat en afgewerkt met ABS-randen.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto49.500000
MaterialenSpaanplaat, Plastiek, ABS
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)81
Diepte (cm)45
Breedte (cm)150
CollectieMarny
KastindelingMet legplanken, Met deuren
Barcode5400943254983
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling3 deuren
KleurZwart
Indeling interieur3 legplanken
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Dressoir MARNY 3 deuren zwart
Uw waardering

Dressoir MARNY 3 deuren zwart

Of 3 x € 103,33 zonder extra kosten

Of vanaf € 8,61 per maand

€ 309,99
Kleur Zwart
Samenstelling 3 deuren

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.