Omschrijving

Blaas nieuw leven in jouw interieur met deze verlengbare rechthoekige eettafel HALO! De charmante houten look brengt de natuur naar binnen. Rechthoekige eettafel HALO is niet alleen mooi, maar ook heel stevig dankzij de afwerking in spaanplaat. Het metalen frame zorgt ook voor een unieke, robuuste uitstraling. Super handig, je kan de tafel verlengen van 170 cm tot 220 cm. Zo heb je meer dan voldoende ruimte voor al jouw gasten! Laat je verrassen door de andere meubelen uit de collectie HALO en maak van jouw thuis één harmonieus geheel! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto71.000000
Barcode5400943247640
MaterialenMetaal, Spaanplaat
Diepte (cm)90
Hoogte (cm)76
Breedte (cm)170
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieHalo
Aantal personen8-10 personen
VormRechthoek
Optiemet verlengstukken
Afmetingen170 > 220 cm
KleurWotan eik
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Verlengbare eettafel HALO 170>220 cm wotan eik
Uw waardering

Verlengbare eettafel HALO 170>220 cm wotan eik

Of 3 x € 150,00 zonder extra kosten

€ 449,99
Kleur Wotan eik
Afmetingen 170 > 220 cm
Optie met verlengstukken

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 49,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon