Omschrijving

Deze trendy hoekbank met 3 plaatsen al gezien? De mooie stof in jeansblauw valt meteen op en is bovendien een groot succes. Hoekbank LAGOS staat op stevige, metalen poten en de bank is voorzien van veren voor een optimaal zitcomfort. Zo kan je na een lange werkdag zalig ploffen in de zetel om tv te kijken of een boek te lezen. Combineer hoekbank LAGOS met een bijpassend tapijt en een trendy salontafeltje en maak het gezellig!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto101.000000
MaterialenStof
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
Montage2 stukken aan elkaar te bevestigen
Hoogte (cm)83
Diepte (cm)148
Breedte (cm)276
CollectieLagos
Barcode5400943265668
KleurBlauw
Samenstellingmet longchair links
Bekledingstof
ZittingVeren
RugleuningVeren
Zitdiepte57 cm
Zithoogte (cm)43
Dichtheid armleuningen25 kg/m³
Dichtheid zitting28 kg/m³
Dichtheid rugleuning25 kg/m³
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Hoekbank LAGOS 3 plaatsen met hoekbank links stof blauw
Uw waardering

Hoekbank LAGOS 3 plaatsen met hoekbank links stof blauw

Of 3 x € 270,00 zonder extra kosten

Of vanaf € 22,50 per maand

€ 809,99
Samenstelling met longchair links
Bekleding stof
Kleur Blauw

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.