Omschrijving

Met hoekbureau CORNITO haal je echt een praktisch en trendy meubel in huis! Dankzij de hoekvormige opstelling kan je de beschikbare ruimte in jouw kantoor of slaapkamer zo goed mogelijk benutten. De 2 ruime werkbladen zijn ook super handig en praktisch. Bovendien is de afgeronde vorm van het tafelblad een tof accent dat zorgt voor een trendy touch. Hoekbureau CORNITO is voorzien van een lade en een open vak, ideaal voor werkmappen, boeken of zoveel meer! Het geheel is gemaakt van kwalitatieve spaanplaat. 


biedt het bureau niet alleen veel opbergruimte, maar kan je de beschikbare ruimte in jouw kantoor of slaapkamer 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto43.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)75
Diepte (cm)125
Breedte (cm)155
CollectieCornito
Type bureauHoekbureau
Barcode5400943248548
Afmetingen bureau155 cm
Omkeerbaar bureauNee
KleurWotan eik
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Hoekbureau CORNITO 155 cm wotan eik
Uw waardering

Hoekbureau CORNITO 155 cm wotan eik

Of 3 x € 62,66 zonder extra kosten

€ 187,99
Kleur Wotan eik

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon