Plus- en minpunten
  • Robuuste, maar plaatsbesparende kast dankzij het gebruik van schuifdeuren
  • De spiegels zorgen voor de nodige diepte in de ruimte
  • Mogelijkheid om led-verlichting of ladekasten toe te voegen
  • Montage door twee (of zelfs drie) personen vanwege het gewicht van de verschillende onderdelen
Omschrijving

Breng een vleugje elegantie en luxe in uw slaapkamer met deze sublieme schuifdeurkast. De ontelbare opslagruimte is speciaal ontworpen zodat u nooit meer een tekort aan kledingruimte zal ervaren. De talrijke spiegels zullen een gevoel van diepte en helderheid in uw kamer brengen. Zo kan u op een optimale manier uw outfits checken alvorens aan de dag te beginnen. Ook het kwalitatieve aspect zal u kunnen verleiden. De kast, gemaakt van 16 mm dikke spaanplaat, garandeert een robuustheid, stabiliteit én lange levensduur. Waar wacht u nog op? 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto223.000000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)215
Diepte (cm)60
Breedte (cm)250
CollectieArturo
KastindelingMet deuren
Barcode5400943111187
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling3 schuifdeuren
KleurZwart
Indeling interieur2 garderobestangen, 6 legplanken
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast ARTURO 3 schuifdeuren zwart met spiegel
Uw waardering

Kast ARTURO 3 schuifdeuren zwart met spiegel

Of 3 x € 246,66 zonder extra kosten

Of vanaf € 20,56 per maand

€ 739,99
Kleur Zwart
Samenstelling 3 schuifdeuren

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.