Omschrijving

De BINGO collectie biedt u sobere meubels die hoog scoren op vlak van functionaliteit. Bovendien zullen de meubels makkelijk hun plaats weten te verwerven in uw interieur, dit dankzij hun moderne en elegante uitstraling.

U kan bij aankoop van de kast ook op aardig wat extra opbergruimte rekenen. Zo bestaat de indeling uit drie compartimenten waar zowel kleerhangers als legplanken voorzien zijn. Uiteraard heeft de kast veel meer in petto. Met twee lades van verschillende grootte kan u zich alvast minutieus organiseren. De uiterlijke kenmerken van de kast die het meest in het oog springen zijn voornamelijk de aluminiumkleurige handgrepen, het trendy design en de haarfijne afwerking. Met een spiegel in het centrale compartiment kan u de kamer een lichte en ruime aanblik geven.

Kies uw favoriete kast in functie van uw kamer. De BINGO collectie heeft verschillende hoogstaande modellen te bieden. U kan de kasten trouwens makkelijk afstellen op uw persoonlijke wensen door accessoires uit de BETA collectie toe te voegen. (legplanken, ladeblokken, kleerhangers,..)

U kan wat betreft stevigheid en duurzaamheid alvast op beide oren slapen. De uitmuntende Duitse vervaardiging is immers een zekerheid inzake kwaliteit.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto171.900000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)229
Diepte (cm)54
Breedte (cm)226
CollectieBingo
KastindelingMet lades, Met deuren
Barcode5400943109580
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling5 deuren 2 lades
KleurSonoma
Indeling interieur3 garderobestangen, 5 legplanken, 2 lades
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast BINGO 5 deuren 2 lades sonoma
Uw waardering

Kast BINGO 5 deuren 2 lades sonoma

Of 3 x € 206,66 zonder extra kosten

Of vanaf € 17,22 per maand

€ 619,99
Kleur Sonoma

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.