Omschrijving

Met een uitstekende Duitse vervaardiging staat deze kast KEMMEL garant voor kwaliteit en stevigheid. Daarenboven is het verzorgd design op zijn beurt een absolute toegevoegde waarde, onafhankelijk van de plaats die u aan de kast toewijst. Een inkomhal, kamer of leefruimte, de kast scoort overal!

Enerzijds is de kast uitgerust met een compartiment van 90 cm, voorzien van een kleerhanger en een legplank en een gedeelte van 45 cm, voorzien van twee legplanken. Anderzijds bevat de kast zes opberglades, waardoor u alvast heel wat opbergmogelijkheden heeft. Dit staat overigens in schril contrast met de eerder beperkte totaalomvang van de kast. Als u de kast nog verder wenst in te delen naar uw persoonlijke voorkeur kunt u trouwens steeds beroep doen op de accessoires uit de PH collectie. U vindt er legplanken, ladeblokken en kleerhangers in overvloed.

Kortom, een elegante en sobere oplossing voor zij die een tekort aan opbergruimte ervaren.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto103.900000
Barcode5400943120981
MaterialenSpaanplaat
Diepte (cm)53
Hoogte (cm)194
Breedte (cm)136
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieKemmel
KastindelingMet lades, Met deuren
LED-verlichtingNee
Samenstelling6 deuren 6 lades
Optiezonder spiegel
KleurWit
Indeling interieur1 garderobestang, 3 legplanken, 6 lades
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast KEMMEL 6 deuren en 6 lades wit zonder spiegel
Uw waardering

Kast KEMMEL 6 deuren en 6 lades wit zonder spiegel

Of 3 x € 150,33 zonder extra kosten

Of vanaf € 12,53 per maand

€ 450,99
Kleur Wit
Samenstelling 6 deuren 6 lades
Optie zonder spiegel

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 49,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.