Omschrijving

Deze kleerkast uit de MALIS-collectie biedt alles waarnaar u op zoek bent. Een trendy design, een grote opbergcapaciteit,... het zijn slechts enkele troeven. Dankzij de sobere, maar elegante kleuren zal kast MALIS in elk interieur, modern of klassiek, een plaatsje vinden. Wie kiest voor deze kleerkast, kiest voor een grote opbergcapaciteit dankzij de 4 deuren en de 2 lades. Super handig, toch? Werp nog een laatste blik in de spiegel en begin vol zelfvertrouwen aan uw dag! En dat is nog niet alles! De MALIS-collectie is van Duitse makelij en hierdoor een garantie op stevigheid, kwaliteit en een lange levensduur. Twijfel niet meer, kies voor kast MALIS en geniet van een uitstekende, Belgische prijs!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto148.000000
Barcode5400943117943
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Diepte (cm)54
Hoogte (cm)210
Breedte (cm)181
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieMalis
KastindelingMet legplanken, Met lades, Met deuren
LED-verlichtingNee
Samenstelling4 deuren 2 lades
Optiemet spiegel
KleurAlpine wit/metaalgrijs
Indeling interieur3 garderobestangen, 3 legplanken, 2 lades
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast MALIS 4 deuren 2 lades alpine wit/metaalgrijs met spiegel
Uw waardering

Kast MALIS 4 deuren 2 lades alpine wit/metaalgrijs met spiegel

Of 3 x € 190,33 zonder extra kosten

Of vanaf € 15,86 per maand

€ 570,99
Kleur Alpine wit/metaalgrijs
Samenstelling 4 deuren 2 lades
Optie met spiegel

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.