Omschrijving

Deze elegante kast weet dankzij een uitstekende afwerking en een typisch landelijke stijl te charmeren. Ook binnen uw slaapkamer zal het meubelstuk voor een heuse boost zorgen. Het authentieke karakter laat immers niemand onberoerd. Hetzelfde kan gezegd van de fijne handgrepen, waar het romanticisme eerder de inspiratiebron is.

Alleen de looks bespreken zou zonde zijn, de praktische voordelen zijn namelijk minstens zo sterk aanwezig. Binnenin bevindt zich een grote kledingkastruimte, gesitueerd onder een legplank. Eveneens deel uitmakend van het fraaie geheel zijn de twee opberglades helemaal onderin. Kortom, aan verzamelmogelijkheden voor uw outfits geen gebrek. 

Verder moet gezegd dat dit uitstekende geheel beroep doet op een hoogwaardige, spaanplaten vervaardiging.  Kortom, een mix van kwaliteit en charme! Bij het verder vormgeven van uw interieur raden wij u aan om een kijkje bij de andere meubels uit de MARGARET collectie, want elke combinatie garandeert rust en harmonie.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto67.000000
MaterialenMDF
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)202
Diepte (cm)53
Breedte (cm)104
CollectieMargaret
KastindelingMet lades, Met deuren
Barcode5400943109740
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 deuren 2 lades
KleurWit
Indeling interieur1 garderobestang, 1 legplank, 2 lades
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast Margaret 2 deuren en 2 lades wit
Uw waardering

Kast Margaret 2 deuren en 2 lades wit

Of 3 x € 146,66 zonder extra kosten

Of vanaf € 12,22 per maand

€ 439,99
Kleur Wit
Samenstelling 2 deuren 2 lades

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 49,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.