Omschrijving

Ontdek deze elegante kledingkast uit de NORI-collectie die aan al uw verwachtingen zal voldoen! Achter de twee deuren verschuilen zich 7 compartimenten en een kastgedeelte met garderobestang. Vanaf nu geen excuses meer voor rondslingerende kledij. Gemaakt in België, is het bovendien een garantie op kwaliteit én stevigheid. De spiegel is dan weer super handig om uw dagelijkse outfit in te bewonderen. Kleine tip! Kijk zeker eens naar de andere meubelen uit de NORI-collectie en creëer een harmonieuze ruimte.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto259.000000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)215
Diepte (cm)68
Breedte (cm)245
CollectieNori
KastindelingMet deuren
Barcode5400943114522
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 schuifdeuren 245 cm
KleurFranse eik
Indeling interieur2 garderobestangen, 12 legplanken
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast NORI 2 schuifdeuren 245 cm franse eik
Uw waardering

Kast NORI 2 schuifdeuren 245 cm franse eik

Of 3 x € 383,00 zonder extra kosten

€ 1.149,00
Kleur Franse eik
Samenstelling 2 schuifdeuren 245 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon