Omschrijving

Maak kennis met deze prachtige, functionele kast uit de OLIGA-collectie! De look in scarlet eik in combinatie met de fijne, grijze lijn, creëert een prachtig geheel. Ook het praktische aspect is zeer interessant. De kast bevat namelijk 14 legplanken en 2 garderobestangen. Zo heeft u zeker voldoende plaats om heel wat kleren of dergelijke op te bergen. Vanaf nu heeft u geen smoesjes meer als uw kleren rondslingeren in uw kamer! Gemaakt in België en afgewerkt met hoogwaardig spaanplaat, garandeert kast OLIGA een lange levensduur. Stevigheid, stabiliteit,... Het zijn slechts enkele troeven! Kijk zeker ook eens naar de andere meubelen uit de OLIGA-collectie en creëer een harmonieuze ruimte!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto251.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)215
Diepte (cm)62
Breedte (cm)217
CollectieOliga
KastindelingMet deuren
Barcode5400943114652
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 schuifdeuren 217 cm
KleurScarlet eik
Indeling interieur2 garderobestangen, 12 legplanken
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast OLIGA 2 schuideuren 217 cm scarlet eik
Uw waardering

Kast OLIGA 2 schuideuren 217 cm scarlet eik

Of 3 x € 293,33 zonder extra kosten

Of vanaf € 24,44 per maand

€ 879,99
Kleur Scarlet eik
Samenstelling 2 schuifdeuren 217 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.