Omschrijving

Kast SANDY valt meteen op dankzij de warme kleur en het origineel design. Er is ook heel wat opbergruimte voorzien! Achter de 2 deuren zitten er namelijk 4 legplanken waarop je gemakkelijk jouw servies kan plaatsen. De 3 open vakken zijn dan weer perfect om te pronken met jouw mooiste decoratie. Kast SANDY is geproduceerd en ontworpen in Frankrijk. Het meubel is gemaakt van kwalitatieve spaanplaat en zal stevigheid en stabiliteit bieden. En, weet jij al een plaatsje? 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto93.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)180
Diepte (cm)45
Breedte (cm)115
CollectieSandy
KastindelingMet deuren, Met opbergvakken
Barcode5400943228830
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 deuren
KleurEik gekalkt
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast SANDY 2 deuren eik gekalkt
Uw waardering

Kast SANDY 2 deuren eik gekalkt

Of 3 x € 220,00 zonder extra kosten

€ 659,99
Samenstelling 2 deuren
Kleur Eik gekalkt

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon