Omschrijving
Op zoek naar een elegante én praktische kledingkast? Maak dan kennis met kast SIEG! De kleurencombinatie van alpine wit en steengrijs zal rust creëren in uw gezellige slaapkamer. Niet enkel het esthetische aspect valt op, ook het praktische aspect moet niet onderdoen.  Met drie legplanken en drie garderobestangen heeft u heel wat plaats voor jassen, kleren en/of schoenen. De spiegel zal trouwens een gevoel van diepte en helderheid in uw kamer brengen zodat u op een optimale manier uw outfits kan checken alvorens aan uw dag te beginnen. De SIEG-collectie is van Duitse makelij en hierdoor een garantie op kwaliteit én een lange levensduur. Kleine tip, neem zeker ook eens een kijkje naar de andere meubelen uit de SIEG-collectie en geniet van een harmonieus geheel! 
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto234.905000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)214
Diepte (cm)68
Breedte (cm)278
CollectieSieg
KastindelingMet legplanken, Met deuren
Barcode5400943117417
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling3 schuifdeuren
KleurAlpine wit/steengrijs
Indeling interieur3 garderobestangen, 3 legplanken
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kast SIEG 3 schuifdeuren 278 cm alpine wit/steengrijs
Uw waardering

Kast SIEG 3 schuifdeuren 278 cm alpine wit/steengrijs

Of 3 x € 333,00 zonder extra kosten

Of vanaf € 27,75 per maand

€ 999,00
Samenstelling 3 schuifdeuren
Kleur Alpine wit/steengrijs

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.