Omschrijving

De matras BASIC is een matras die vervaardigd is uit polyetherschuim en daardoor zeer vast en stevig. Deze matras heeft een goede elasticiteit en biedt comfort, terwijl het ook bescherming biedt tegen huisstofmijt, bacteriën en schimmels.
Polyetherschuim heeft het voordeel dat het stevigheid biedt en zijn veerkracht behoudt. Met deze matras gaat u een rustige nacht tegemoet.

Fabricatie: 100% Belgisch
CE Norm

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto10.000000
MaterialenPolyetherschuim
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)14
Diepte (cm)190
Breedte (cm)90
CollectieBasic
Barcode5400943110203
Matrasafmeting90x190 cm
Technologiepolyetherschuim
TijkDamast bestikt met anti-allergische polyester
Densiteit20 kg/m³
AfwerkingVaste hoes met bies
BehandelingenAnti-allergisch, anti-huisstofmijt
Hoogte van de matras14 cm
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kindermatras BASIC 90x190 cm polyetherschuim 20 kg/m³
Uw waardering

Kindermatras BASIC 90x190 cm polyetherschuim 20 kg/m³

Of 3 x € 46,66 zonder extra kosten

Of vanaf € 3,89 per maand

€ 139,99
Matrasafmeting 90x190 cm
Type matras Basic

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.