Omschrijving

Met deze LED-set met afstandsbediening kunt u een ultra-modern tintje geven aan uw huis. Deze LED-lampen zullen een grandioos effect aan uw interieur geven. Met de afstandsbediening kunt u de regenboogkleuren of het programma wijzigen zoals u het wilt : fade-effect, langzaam of snel knipperend, enz. Alles is beheerbaar via de afstandbediening.
Geef een sfeer bij u thuis en installeer de led-verlichting op uw meubels om de kleuren weer te geven op basis van uw wensen en uw stemming.

Deze set bevat:

  • Een afstandsbediening
  • Een ontvanger
  • De 230V - 50Hz kabel
  • Twee LED-lampen
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto1.000000
Barcode5400943134339
MaterialenAluminium
Diepte (cm)1
Hoogte (cm)1
Breedte (cm)1
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
CollectieSauna
KleurRGB
SamenstellingLot van 2
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kit vierkant led verlichting RGB (set van 2)
Uw waardering

Kit vierkant led verlichting RGB (set van 2)

Of 3 x € 18,00 zonder extra kosten

€ 53,99
Kleur RGB
Samenstelling Lot van 2

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 9,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.