Omschrijving

Deze kledingkast MADJER al gezien? Door zijn eenvoudige, maar elegante kleuren, past deze kledingkast met 2 schuifdeuren in een gezellig en modern interieur. Achter de 2 schuifdeuren zitten er 8 legplanken en een garderobestang. Meer dan opbergruimte genoeg dus voor al jouw kledij! Kledingkast MADJER is gemaakt van kwalitatieve spaanplaat.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto157.000000
Barcode5400943252903
MaterialenSpaanplaat
Diepte (cm)62
Hoogte (cm)214
Breedte (cm)200
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieMadjer
KastindelingMet deuren
LED-verlichtingNee
Samenstelling200 cm
Optiezonder spiegel
KleurSonoma eik
Indeling interieur1 garderobestang, 8 legplanken
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kledingkast MADJER 2 schuifdeuren 200 cm sonoma eik zonder spiegel
Uw waardering

Kledingkast MADJER 2 schuifdeuren 200 cm sonoma eik zonder spiegel

Of 3 x € 216,66 zonder extra kosten

Of vanaf € 18,06 per maand

€ 649,99
Kleur Sonoma eik
Samenstelling 200 cm
Optie zonder spiegel

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In afwachting van bevoorrading
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.