Omschrijving

Fris jouw modern interieur op met kolomkast KAYLA! Achter de deur zitten er 3 verstelbare legplanken waarop je al jouw spulletjes gemakkelijk kan plaatsen. De deur is uitgerust met een push-to-open systeem dat gemakkelijk te openen is en zorgt voor een strak design omdat er niet gewerkt wordt met handgrepen. Het is mogelijk om de deur zowel links als rechts te monteren, de keuze is aan jou! Nog op zoek naar andere woonkamermeubelen? Neem dan zeker eens een kijkje naar de volledige KAYLA collectie! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto17.500000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)105
Diepte (cm)32
Breedte (cm)30
CollectieKayla
KastindelingMet deuren
Barcode5400943220827
LED-verlichtingNee
Samenstelling1 deur 105 cm
KleurGouden eik
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Kolomkast KAYLA 1 deur gouden eik
Uw waardering

Kolomkast KAYLA 1 deur gouden eik

Of 3 x € 39,33 zonder extra kosten

€ 117,99
Kleur Gouden eik
Samenstelling 1 deur 105 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In voorraad: Levertijd 1-2 dagen
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon