Omschrijving
De sublieme en elegante KORFA-collectie zorgt voor een onmiskenbare touch in uw interieur dankzij de rustgevende, frisse kleuren. Spiegel KORFA zal uw woonkamer een ongeziene elegantie bieden en een gevoel van diepte en helderheid in de kamer brengen. Afgewerkt in kwalitatieve materialen, garandeert deze spiegel bovendien robuustheid en een lange levensduur. Kleine tip, neem dan zeker ook eens een kijkje naar de andere meubelen uit de KORFA-collectie en geniet van een harmonieus geheel!
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto16.000000
MaterialenSpaanplaat, Spiegel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)80
Diepte (cm)4
Breedte (cm)120
CollectieKorfa
Barcode5400943179538
Breedte spiegel 120 cm
KleurWit/goudbruin
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Spiegel KORFA 120 cm wit/goudbruin
Uw waardering

Spiegel KORFA 120 cm wit/goudbruin

Of 3 x € 47,66 zonder extra kosten

Of vanaf € 3,97 per maand

€ 142,99
Breedte spiegel 120 cm
Kleur Wit/goudbruin

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.