Omschrijving

De DELUXE matras 7 zones + koudschuim is een combinatie van twee technologieën.

De koudschuim technologie heeft een open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ventileert en het vocht goed opneemt. Door deze open celstructuur voelt de matras van koudschuim niet warm aan. De matras heeft door de koudschuim technologie een hoog comfort en een zeer lange levensduur. Koudschuim heeft een corrigerend vermogen, d.w.z. dat is het vermogen van de matras om zich zodanig aan te passen aan het lichaam, dat het lichaam voldoende ondersteuning krijgt waar dat nodig is. Ook biedt koudschuim de beste progressieve tegendruk (progressieve druk betekent dat hoe meer u het schuim indrukt, hoe met het zal tegendrukken). Met andere woorden: koudschuim biedt veel ondersteuning.
De pocketveren technologie, hier wordt iedere veer individueel verpakt in een tonvormige zakje. Alle zakjes worden onderling verlijmd op het middelpunt, waardoor elk veertje onafhankelijk kan reageren. De kern bestaat uit 300 stuks/m² en is opgedeeld in 7 zones. De staaldraad is 7 slags en heeft een dikte van 1,8 en 2 mm. Hierdoor ligt u wervelkolom recht en wordt deze goed ondersteund. Er is ook een maximale luchtcirculatie door de tonvormige open veren en er wordt transpiratie vermeden. Dit voorkomt warmte en vochtvorming in de matras. Dit stopt de groei van schimmels en allergenen.
De tijk bestaat uit bamboevezel. Bamboe is een natuurlijk topkwaliteit, die aan de hoogste ecologische normering voor een matrijstijk voldoet. Het is in alle opzichten een milieuvriendelijk product en door zijn zachtheid en groot absorptievermogen bijzonder aangenaam in zijn gebruik.
De hoes is volledig afritsbaar.

Made in Belgium.

Fabricatie: 100% Belgisch
CE Norm

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto10.000000
MaterialenKoudschuim
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)22
Diepte (cm)200
Breedte (cm)90
CollectieDeluxe
Barcode5400943103441
Matrasafmeting90x200 cm
Technologiepocketveren
TijkBamboetijk bestikt met polyester + 3D-band
Densiteit40 kg/m³
AfwerkingTweedelige hoes wasbaar op 40°C
BehandelingenAnti-allergisch, anti-huisstofmijt
Hoogte van de matras22 cm
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Matras DELUXE 90x200 cm pocketveren + HR koudschuim 40 kg/m³
Uw waardering

Matras DELUXE 90x200 cm pocketveren + HR koudschuim 40 kg/m³

Of 3 x € 120,00 zonder extra kosten

Of vanaf € 10,00 per maand

€ 359,99
Type matras Deluxe

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.