Omschrijving

Fan van een moderne, strakke stijl? Dan zal nachtkastje NORYA wellicht iets voor jou zijn! Dit modern nachtkastje zal echt super goed staan in de slaapkamer. De grijze kleur, in combinatie met de decoratieve front van de lade, zorgt echt voor een leuke, unieke uitstraling. Nachtkastje NORYA is gemaakt van gelamineerd spaanplaat en de zijkanten zijn afgewerkt met ABS randen. De metalen, zwarte pootjes zorgen voor de juiste hoogte en een ruimtelijk gevoel. Onze tip: combineer het nachtkastje met één van onze trendy tapijten en creëer een extra, gezellig gevoel! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto15.500000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)56
Diepte (cm)39
Breedte (cm)54
CollectieNorya
KastindelingMet lades
Barcode5400943245226
Samenstelling1 lade
KleurGrijs
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Nachtkastje NORYA 1 lade grijs
Uw waardering

Nachtkastje NORYA 1 lade grijs

Of 3 x € 55,00 zonder extra kosten

€ 164,99
Kleur Grijs
Samenstelling 1 lade

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon