Omschrijving

Dit opklapbed is modern en heeft een onberispelijke afwerking. Het is zeer praktisch en zal snel onmisbaar zijn. Het bed tovert uw ruimte op een zeer makkelijke manier en in een oogwenk om tot een extra kamer. Bovendien is het bed erg veilig door de metalen hendel die automatisch vergrendelt. De opzetkast, met verschillende opbergvakken die al dan niet gesloten kunnen worden, staat bovenop het bed en zorgt ervoor dat u voldoende opbergruimte heeft om alles netjes te rangschikken.

De collectie ALBANO, vervaardigd in Duitsland, staat voor kwaliteit en stevigheid aan een prijsje. Het bed neemt niet veel plaats in en is dus de ideale oplossing indien u een extra bed in de woonkamer wenst te hebben of als bed in een kleine ruimte.

Het comfortabele bed bevat een lattenbodem die bestaat uit 14 latten en is geschikt voor een matras met een dikte van maximum 20 cm.

  • Het bed wordt geleverd met lattenbodem.
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto158.600000
Barcode5400943105889
MaterialenSpaanplaat
Diepte (cm)40
Hoogte (cm)197
Breedte (cm)214
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
CollectieAlbano
Matrasafmeting90x200 cm
Matras inbegrepen Nee
KleurSonoma/gris lave
Optiemet opzetkast
Lattenbodem inbegrepenJa
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Opklapbed ALBANO 90x200 cm sonoma/lavagrijs met opzetkast
Uw waardering

Opklapbed ALBANO 90x200 cm sonoma/lavagrijs met opzetkast

Of 3 x € 399,67 zonder extra kosten

Of vanaf € 33,31 per maand

€ 1.199,00
Kleur Sonoma/gris lave
Matrasafmeting 90x200 cm
Optie met opzetkast

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.