Plus- en minpunten
 • Dankzij de handige STOP-functie valt het bed niet zomaar open
 • Zowel horizontale als verticale versie verkrijgbaar
 • Lattenbodem inbegrepen
 • Complexe montage (min. 2 personen)
Omschrijving

Ontdek CONCEPTION, een opklapbaar bed dat uw woonkamer in no time een nieuwe gedaante bezorgt: die van comfortabele slaapkamer. Een moderne en erg trendy oplossing waarmee u in een handomdraai een extra slaapplaats creëert. Het succes zit hem in de hoge graad van gebruiksvriendelijkheid, een haast revolutionair mechanisme zorgt voor een wel erg makkelijke opening en sluiting. En dan hebben we er slechts één voorbeeldje uitgepikt.

Een volgende troef qua gemak schuilt in de beveiliging van het opklapbed. Er bestaat namelijk geen enkele kans dat het bed zomaar openvalt, en dat dankzij de integratie van een speciaal slot. Minstens even handig is de “STOP-functie” die het bed belet om in één snelle val te openen. 

Uiteraard hoeft het verhaal niet bij de functionaliteit te stoppen. Comfort en stabiliteit zijn kenmerken waar de bedenkers minstens even hard de aandacht op willen vestigen. U kan zorgeloos op beide oren slapen, ga daar maar van uit!

Dit hoogwaardige bed is perfect inzetbaar op dagelijkse basis, en dat in een traditionele kamer, studentenkamer of logeerkamer. Waar u de CONCEPTION ook plaatsen zal, het plaatsgewin zal voelbaar zijn!

Dit bed wordt verkocht met lattenbodem, maar zonder matras.

 • Structuur : Spaanplaat
 • Kleur : Wit / Hoogglans wit
 • Afmetingen : H. 159 cm, B. 215 cm, D. 46 > 177 cm
 • Afmetingen matras : 140x200 cm
 • Afmetingen opzetkast : H. 58 cm, B. 215 cm, D. 46 cm
 • Montage : Zelfmontage met  behulp van de montagehandleiding
 • Garantie : 2 jaar (+ verlenging mogelijk)
 • Lattenbodem inbegrepen, matras is optioneel
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto171.000000
Barcode5400943106053
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)217
Diepte (cm)46
Breedte (cm)215
CollectieConception
UitvoeringHorizontaal met opzetkast
Matrasafmeting140x200 cm
Optie matrasZonder matras
KleurWit/glanzend wit
LED-verlichtingNee
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Opklapbed CONCEPTION 140x200 cm wit/hoogglans wit (horizontaal) met opzetkast
Uw waardering

Opklapbed CONCEPTION 140x200 cm wit/hoogglans wit (horizontaal) met opzetkast

Of 3 x € 466,33 zonder extra kosten

Of vanaf € 38,86 per maand

€ 1.399,00
Kleur Wit/glanzend wit
Matrasafmeting 140x200 cm
Uitvoering Horizontaal met opzetkast
Optie matras Zonder matras

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
 • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

 • 100% veilig betalen

 • Professionele levering

 • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Welke dikte van matras wordt door dit bed ondersteund?